top of page
Image by Bank Phrom

De klant ontzorgen

doosjes 4.jpg
ontwerp-2.jpg

Maatwerk

Druk- en printwerk op maat is onze dagelijkse bezigheid.

Met de grootst mogelijke aandacht proberen we om van ieder product weer een kunststukje te maken. Of het nu gaat om een afspraakkaartje of een bedrukte doos, alle producten worden zorgzaam gemaakt en netjes verpakt. Zeker met onze digitale stansmachine kunnen we stanswerk in kleine aantallen verzorgen zoals bijvoorbeeld tafeldisplays, bonbondoosjes of wijnflesdozen enz.

Ontwerp

Op onze dtp-afdeling verzorgen wij de opmaak van logo's, nieuwe huisstijlen, verpakkingen, etiketten, mailingen, presentaties en alles wat daar tussen zit.

Maar ook bewerken en verwerken wij aangeleverde bestanden die daarna gedrukt of geprint gaan worden.

drukwerk 2.jpg
Stickers 1.jpg

Drukwerk

Als de aantallen wat groter zijn, wordt er gedrukt in offset. In full color of met PMS-kleuren. Brochures, magazines, folders, huisstijlen en presentatiemappen zijn de hardlopers, maar zijn slechts een greep uit het hele drukwerkassortiment, zie ons productenalfabet voor de vele mogelijkheden. De laatste jaren zijn de oplages kleiner geworden, en voor die aantallen staan onze printers klaar om snel te kunnen schakelen en het prijstechnisch interessant te houden.

Stickers en etiketten

Maken wij zowel van papier als vinyl, afneembaar, permanent of extra permanent hechtend en los, op vellen of op rollen te verkrijgen. Indien nodig contour gesneden en in ieder gewenst formaat. In kleine of grote aantallen. Graag de toepasbaarheid doorgeven als u een offerte wil opvragen.

dk1-1.png

Heavy cards

Deze kaarten zijn gelijmd en daardoor extra stevig en kunnen eventueel voorzien worden van een gekleurde tussenlaag. Zeer originele en afwijkende kaarten voor uitnodigingen, trouwkaarten of geboortekaartjes. Maar uiteraard ook zeer geschikt voor speciale visitekaartjes, labels of prijskaartjes voor bijvoorbeeld kleding. In kleine aantallen te bestellen!

geboortekaartjes 2.jpg

Familie drukwerk

Wij verzorgen ook geboortekaartjes, trouwkaarten, jubileumkaarten, en rouwkaarten. Echter alleen nog maar eigen ontwerpen. Door u digitaal aangeleverd of door ons opgemaakt a.d.h.v. uw idee.

Wij zijn afgestapt van de standaard kaarten en hebben dus geen collecties meer die thuis bekeken kunnen worden.

Relatiegeschenken 2.jpg

Relatiegeschenken

Zie onze uitgebreide catalogus met relatiegeschenken eventueel te verkrijgen met bedrukking van tekst of logo. Ga hier naar collectie 2024.

Prijzen zijn momenteel op aanvraag.

©-Marina-Kemp-PixioDisplay-Kantoor-008.j

Digitale displays

Dit is een bijproduct voor ons. Ontstaan door de vraag van een klant die al kartonnen displays bij ons besteld, of wij ook digitale displays konden leveren?

Ja dus. Samen met Pixio een samenwerkingsverband aangegaan en al verschillende displays door heel Nederland mogen leveren. Het is een grote verrijdbare tablet met touchscreen die op Android werkt en ideaal is voor beurzen, showrooms, entrees en presentaties.

images.png
Beeldmerk.png

Bekijk onze productenoverzicht en portfolio 

bottom of page